Teknisk säljare

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk säljare för Ropack kommer du att arbeta självständigt med försäljning av maskiner för intern materialhantering inom praktiskt taget alla industrigrenar. Du kommer att ägna dig åt marknadsföring och försäljning mot befintliga kunder men även en stor del nykundsbearbetning.

Geografisk kommer du ansvara för och bearbeta marknaden i Södra delen av Sverige.
Du arbetar mot en egen budget och ansvarar själv för hela säljprocessen från att undersöka marknaden, lägga upp en egen säljplan och genomföra densamma. Du stöttar även befintliga kunder, förhandlar om avtal och ansvarar för uppföljning.

Din profil

Du har en erfarenhet av försäljning av produkter/tjänster inom teknikapplikationer. Det är en merit om du även har erfarenhet av livsmedels-, läkemedels-, kemi- och/eller tillverkningsindustri.

Vi ser gärna att du har relevant utbildning och ett stort tekniskt intresse och förståelse.

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal såväl som skrift.

Du har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Du har kundfokus, servicekänsla och tar initiativ när det behövs och du drivs av att ständigt arbeta mot mål och resultat. Du är en relationsskapare som skapar och utvecklar nya relationer samt ser långsiktigt på relationen med kunden. Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och alltid levererar rätt kvalitet till kunden.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Kontakt:
Ansökan med personligt brev och CV skickas senast 6/2 till: hanna.larsson@ropack.se
Kontakt: Hanna Larsson Davinski Tel. 0411-556645

Välkommen med din ansökan!