Maskingatan 4 . Skurup, Sweden
+46 0) 411 - 55 66 40
info@ropack.se

Avlastare

this is one of the things we do great

All produktion som fylls på flaskor, burkar, dunkar, hinkar osv. behöver en avlastare för att få godset från pallen och in i produktionslinjen. Vi har tillverkat flertalet avlastare för olika sorters gods och har lång erfarenhet inom detta område.
Kontakta oss för konsultation!
Alla våra avlastare kan levereras i rostfritt eller målat utförande. Vi arbetar även ofta i EX-klassad miljö och våra maskiner kan anpassas efter dessa krav.

Lageravlastare

Lågavlastande depalleterare för emballage som ej bör lyftas tex. flaskor.
Denna maskintyp är även lämplig för högre kapaciteter.

Linjäravlastare låg

En låg linjärlastare finns som 2- eller 3-axligt utförande. Den arbetar på samma sätt som en Linjär avlastare typ hög men tar bara 3m i anspråk höjdmässigt vilket gör att den lämpar sig för lokaler med låg takhöjd. Detta är ett kostnadseffektivt sätt att avlasta tomemballage och en avlastare kan tillgodose flertalet produktionslinjer. Man kan tex. avlasta tomma dunkar, plastflaskor, glasburkar, konserver, plastburkar mm.

See movie of depallitzer

Hög linjäravlastare

Linjärrobotar finns att få 2-, 3- eller 4-axliga beroende på uppgiften de ska utföra. Detta är ett kostnadseffektivt sätt att avlasta tomemballage och en avlastare kan tillgodose flertalet produktionslinjer. Man kan tex. avlasta tomma dunkar, plastflaskor, glasburkar, konserver, plastburkar mm.

Låt oss kontakta er!

Vill ni att vi kontaktar er så bara skriv in era kontaktuppgifter så återkommer vi så fort som möjligt

Get in touch

Skriv gärna lite om vad ni är intresserade om så kan vi förbereda oss innan vi kontaktar er.