Maskingatan 4 . Skurup, Sweden
+46 0) 411 - 55 66 40
info@ropack.se

Bansystem

One of the things we’re great at

Vi tillverkar  transportörer och transportsystem av olika former. Givetvis krävs det ofta kringutrustning till alla olika sorters maskiner vi tillverkar och därför växer det ofta till hela automationssystem. Vårt mål är att kunna vara en komplett nyckelleverantör för att kunna ge våra kunder bästa möjliga service. Vi tillverkar allt under eget tak för att ha kontroll på all teknik i hela kedjan och på så vis kan vi alltid erbjuda kunden vår samlade kunskap och leveranser just-in-time.
Precis som våra maskiner går även transportörer mm. att leverera i rostfritt eller ATEX-klassat. Specialtransportörer för fat och rullar finns att få mot förfrågan.

Produktbanor

Våra bansytem för produkter upp till ca 100 kg, I denna kategori har vi rulllbanor, plastlamelltransportörer, bandtransportörer. 

learn more

Pallbanor

Vi transporterar alla typer av pallar på våra pallbanor. I vårt sortiment finns det rullbanor, kedjetransportörer och lamellbanor. 

learn more

Tungt gods

Vi tillverkar även bansystem för tungt gods upp till  3000 kg / meter. I detta sortiment erbjuder rullbanor, kedjestransportörer och walking beams

more information coming soon!

Låt oss kontakta er!

Vill ni att vi kontaktar er så bara skriv in era kontaktuppgifter så återkommer vi så fort som möjligt

Get in touch

Skriv gärna lite om vad ni är intresserade om så kan vi förbereda oss innan vi kontaktar er.