Maskingatan 4 . Skurup, Sweden
+46 0) 411 - 55 66 40
info@ropack.se

Palletering

This is one of the things we do best

Vi har under de senaste 35 åren tillverkat maskiner för lastning av gods, och har därför ett brett utbud av olika sorters pallastare. De arbetar alla med olika sorters tekniker och lämpar sig därför för olika sorters gods eller styrs av kapaciteter på anläggningen före i produktionslinjen.
I dagens automatiserade produktionsflöden räcker det dock sällan med en endast en lastare och därför skräddarsyr vi givetvis hela automationslösningar för er om ni önskar. Ring oss för konsultation!
Alla våra lastare kan levereras i rostfritt eller målat utförande. Vi arbetar även ofta i EX-klassad miljö och våra maskiner kan anpassas efter dessa krav. 

Lagerlastare för palletering

Vår serie SMARTLOADER lager pallastare finns i höglastande och låglastande utförande. Låglastande lagerlastare lämpar sig bra för produkter som ej bör lyftas tex. tråg, display-förpackningar, krymfilmade produkter eller säckar.
Höglastande lagerlastare lämpar sig för samma produkter som en låglastande men även för gods med höga kapaciteter.

LEARN MORE

Palletering smartpack

En enkel, flexibel pallastare med möjlighet att utöka med fler funktioner i takt med att behoven ökar.
Pallastaren är uppbyggd av en Basic-modul, utbyggbar med olika tilläggsmoduler för ökad funktionalitet för tompallhantering, arkpallshantering eller fler lastningspositioner.
Utrustad med ett universiellt vacuumverktyg kan den greppa i princip vilken kartong som helst. Som tillval kan den utrustas med mekaniskt gripverktyg av olika typer för tråg, dunkar osv.
Pallastaren är enkel att installera och förflytta mellan produktionslinjer.

LEARN MORE

Låg Linjärlastare

En låg linjärlastare finns som 2- eller 3-axligt utförande. Den arbetar på samma sätt som en hög linjärlastare men tar bara 3m i anspråk höjdmässigt vilket gör att den lämpar sig för lokaler med låg takhöjd. Man kan tex. lasta fyllda dunkar, plastrullar, kartonger, tomma dunkar eller plastflaskor, fyllda fat, hinkar mm.

LEARN MORE

Hög linjärlastare

Linjärrobotar finns att få 2-, 3- eller 4-axliga beroende på uppgiften de ska utföra. Detta är ett kostnadseffektivt sätt att lasta och en lastare kan tillgodose flertalet produktionslinjer. Man kan tex. lasta fyllda dunkar, plastrullar, kartonger, tomma dunkar eller plastflaskor, fyllda fat, hinkar mm

LEARN MORE

Låt oss kontakta er!

Vill ni att vi kontaktar er så bara skriv in era kontaktuppgifter så återkommer vi så fort som möjligt

Get in touch

Skriv gärna lite om vad ni är intresserade om så kan vi förbereda oss innan vi kontaktar er.