Maskingatan 4 . Skurup, Sweden
+46 0) 411 - 55 66 40
info@ropack.se

KARRIÄR

Driven teknisk projektledare


Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa i ett ungt dynamiskt företag där du blir en viktig kugge i företagets utveckling. Brinner du för detaljer och planering men ändå har den tekniska förståelsen?

Beskrivning

I rollen som projektledare ansvarar du för tekniska kundprojekt med ekonomiskt ansvar och uppföljande av resultat.
Din roll kommer att vara såväl planerande och administrerande som teknisk men din främsta uppgift är att leda och fördela arbete samt följa upp på budget och tid i respektive projekt.
I din roll kommer även ingå att ta fram tekniska dokumentationer, så som manualer och relevanta dokument specifikt för varje projekt.
Du kommer att arbeta i nära samarbete med olika avdelningar och vilket även inkluderar samarbete med kunder och leverantörer. I rollen kommer du också att få skapa projektplaner, utfärda relevanta dokument samt leda möten för att nå bästa resultat. Resor kan förekomma i tjänsten.


Profil
Du är ingenjör på högskolenivå med en bred teknisk kunskap, helst i el eller mekanik och vi ser gärna att du har minst 2-3 års erfarenhet som projektledare eller dokumentingenjör. Som person är du noggrann, strukturerad, organiserad och har en bra förmåga att hantera stress.
Du har en analytisk förmåga och har stor erfarenhet av att hålla ihop projekt, kunna prioritera och ha många deadlines. Du är nyfiken, samarbetsvillig och lär dig av andra, samt delar gärna med dig av din kunskap till andra inom organisationen.
Vi söker dig med förmåga att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter och med kvalitet driva dem framåt.
Då du kommer att kommunicera med nationella som internationella kunder och leverantörer krävs det att du har goda kunskaper i både svenska och i engelska.
Har du erfarenhet av dokumenthantering inom olje/plastindustri eller farmaceutisk industri på internationell nivå sedan tidigare är detta meriterande.

Denna rekryteringsprocess
Urval och intervjuer kommer ske fortlöpande.
Ansökan med personligt brev och CV skickas till hanna.larsson@ropack.se
Hanna Larsson Davinski tel. 0411-55 66 45

Skicka ansökningsmail