Maskingatan 4 . Skurup, Sweden
+46 0) 411 - 55 66 40
info@ropack.se
Vi söker

Mekanisk konstruktör

Vi behöver förstärka vår konstruktionsavdelning och söker en konstruktör med passion för teknik och som brinner för att jobba med mekanisk konstruktion.

Vi arbetar med avancerade produktionsutrustningar som bl.a kan omfatta avlastare, transportsystem och palleteringsmaskiner samt processutrustning i form av industriugnar.


Du kommer ingå i ett team av ingenjörer, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara konstruktion, CAD-modellering samt framtagning av ritningar i Inventor.


Arbetet bedrivs i projektform där du i ditt dagliga arbete håller täta kontakter med Ropacks olika avdelningar, tillverkningsenheter och underleverantörer


Tjänsten kan även innebära ändringar och förbättringar på befintliga produkter samt delta i konstruktionsgenomgångar, provkörningar samt ritningsstöd åt säljare.


Kvalifikationer:
Ett genuint tekniskt intresse tillsammans med ditt inre driv är viktigt för att kunna möta våra kunders behov. Vi söker efter dig som känner igen dig i nedanstående:
-Du är en social person som är bra på att kommunicera med andra och som på ett lätt sätt kan sätta dig in i olika arbetsuppgifter.
-Du är självgående, initiativtagande och ansvarstagande i din arbetsroll.
-Du bör ha relevant utbildning på högskolenivå eller liknande, och helst ha arbetat några år inom yrket
-Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
-Du har erfarenhet inom 3D-CAD system såsom Inventor eller Solid Works 
-Är du praktiskt lagd eller har verkstadserfarenhet är det ett plus.


Kontakt:
Vill du veta mer om oss eller om tjänsten , vänligen kontakta Hanna Larsson Davinski tel. 0411-55 66 45

Ansök genom att skica CV och personligt brev till hanna.larsson@ropack.se