Maskingatan 4 . Skurup, Sweden
+46 0) 411 - 55 66 40
info@ropack.se

Pallbanor

One of the things we’re great at

Vi transporterar alla typer av pallar på våra pallbanor. I vårt sortiment finns det rullbanor, kedjetransportörer och lamellbanor.

Rullbanor

Rullbana för transport av gods med lastbärare. Fast driven med kedjedrift rulle till rulle för säkert ingrepp av kugg och minimalt underhåll.

Lamelltransportörer

Vi tillverkar plastlamelltransportörer från bredder på min. 400mm upp till 1000 mm. De finns både i rostfritt och målat utförande. Finns med spolrännor och tvättsystem för hygienutrymme.

Kedjetransportörer

Kedjetransportörer är ett enklare och billigare sätt att transportera gods än på rullbanor. Inom den tyngre industrin där rullar inte klarar vikten på godset är kedjetransportörer att föredra.Våra kedjetransportörer finns som 2-strängade eller 3-strängade, både i rostfritt eller målat utförande.

Tillbehör pallbanor

Till våra pallbanor har vi en masssa olika tillbehör som vi anpassar för att skapa ett kundnikt system som passar er verksamhet.

Transfervagn

Vi har transfervagnar för tvär eller längs transport av gods. Vi bygger transfervagnar i enkelt eller dubbelt utförande. Våra transfervagnar anpassas beroende på vilket gods som skall köras och kapacitet

Växlar

Växlar finns att få för vinkelöverföring mellan rullbana och kedjetransportör. Hjulväxlar och remväxlar för produkter finns att få mot förfrågan.

Vridbord

Vridbord finns för vinkelövergång mellan två transportörer av samma sort. De finns att få med rullbana, kedjetransportör eller lamelltransportör.

Pallmagasin

Vi tillverkar pallmagasin för både stand alone och inline körning . Pallmagasin går även att få för varierande storlekar på pallar samt för upp eller nedstapling. Pallmagasin finns att få både i målat och rostfritt utförande.

Låt oss kontakta er!

Vill ni att vi kontaktar er så bara skriv in era kontaktuppgifter så återkommer vi så fort som möjligt.

Get in touch

Skriv gärna lite om vad ni är intresserade om så kan vi förbereda oss innan vi kontaktar er.